Бившият военен, настоящ шофьор, си има оператор – Силвия, която предава живота му

...
Бившият военен, настоящ шофьор, си има оператор – Силвия, която предава живота му
Коментари Харесай

Милен с гранатата на живо във фейсбук след ареста – благодари на Бог за свободата

Бившият боен, настоящ шофьор, си има оператор – Силвия, която предава живота му непосредствено: от призива за “бойно хоро ” против  ваксини пред Народния спектакъл до  “залавянето ” на антиваксъра русофил пред Българска народна банка
Лидерът на “Възраждане ” иронизира шума към асеновградчанина с “новина ” от CNN за Джо Байдън и Костадин Костадинов

Милен Методиев се върна назад към живота си в обществените мрежи малко откакто бе пуснат в неделя от ареста, където попадна на 31 декември поради гранати и оръжие в центъра на София и се прибра в родния Асеновград.

53-годишният някогашен боен и сегашен водач на тир пуска постове през час-два, а обичаната му Силвия предава онлайн неговите апели за “бойно хоро ” пред Народния спектакъл от всички, които са срещу имунизациите и маските.

Последният е: Благословена Новата година на свободата от Господ Исус Христос! Амин!

Неизвестен мъж, който явно е негов съмишленик, го подлага на критика:

Използваха ви, с цел да ни осмеят и принизят до някакви ненормалници, тръгнали да вършат " гражданска война " и да " отварят очите на хората " с бутафорни гранати и и с несъответстващо държание.

На тази патриотична рецензия Милен дава отговор с подигравка: Благодаря, че отворихте очите ми и показахте пътя на светлината.

Бившият боен разказва себе си като антиваксър, русофил, протестър против коронавирус ограниченията и почитател на партия " Възраждане ".

Милен Методиев постоянно споделя във фейсбук фрагменти от протести против коронавирус ограниченията в Израел, Испания, Италия и други страни. Иначе приятелите му го одобряват като шегобиец и огромен майтапчия.

Шапка вид “ушанка ” с герба на Русия е запазената марка на Милен. Носи я години наред, в това число и в нощта на задържането си в София. Разнообразява с военна каска, а дни преди ареста е на маса с другари в Авсеновград, където е нахлупил шапка на боец от именитата Червена войска. Купонът е на Коледа, 25 декември. Масата е отрупана с ястие и пиянство.

Мъж свири на китара “Шушана ” и съветски частушки. Милен пее в хор с останалите

Празненството се предава онлайн във фейсбук.

Сутринта на идващия ден антиваксърът русофил разгласява апел към себеподобните: Каня всички български патриоти и родолюбци на 31 декември от 17 ч пред Народния спектакъл в София на българско бойно хоро.

Инициативата, несъмнено, се предава във фейсбук от приятелката му Силвия. Там Милен и немногото му почитатели приканват хората да не се имунизират и да не носят маски.

С брат Милен Методиев се опитваме да събудим овчиците да не се имунизират, пише Силвия, която запечатва всяко деяние на Методиев. На фрагментите се вижда по какъв начин мъжът е заобиколен от униформени служители на реда. След това у него е открита и образователна граната, поради която е арестуван. Колата, с която групата от Асеновград е пристигнала в столицата, са открити и два револвера, за които Методиев твърди пред полицията, че са реплики. Той е отведен във Второ районно ръководство, а прокуратурата го упрекна за безчинство. Ще се вършат и експертизи на оръжията, с цел да се реши дали ще дава отговор за по-тежка подготовка по Наказателния кодекс. Заради чистото му досие Милен е освободен и се прибира в Асеновград. Отново сяда зад компютъра и бурно разяснява събитията в страната.

Мъжът е някогашен боен, в този момент е водач. Има три деца. Приятелката му Силвия е член на " Възраждане ", а Милен е единствено симпатизант.

От изявленията им е видно, че поддържат идния митинг на парламентарната партия против коронавирус ограниченията на държавното управление, плануван на 12 януари пред Народното събрание.

Милен Методиев се показва като член на “Българска освободителна войска ”, която е неофициална организация с приятелите му, тъй като няма публична регистрация.

От дома си в Асеновград Милен Методиев споделя пред Би Ти Ви, че не е член на “Възраждане ”, само че познава Костадин Костадинов. Лидерът на партията и сегашен народен представител отхвърля, само че пък пуска " вест ", съпроводена със фотография на филмовия екшън воин Терминатор и следния подигравателен текст: Току-що CNN съобщи, че тежковъоръжен мъж е бил арестуван пред Белия дом. В колата му са открити пропагандни материали на " Възраждане " - флагове, лепенки и брошурки. Докато са го задържали, мъжът е викал " Съединени американски щати има потребност от Възраждане " и " Оставка "! Президентът Байдън е информиран за случилото се. След половин час още веднъж е информиран, тъй като към този момент бил не запомнил. CNN употребява случая, с цел да призове Костадин Костадинов да се разграничи от поддръжката си за българската марионетка Тръмп и да приключи намесата си във вътрешните работи на Съединени американски щати.
В Германия антиваксъри готвеха убийството на министър председател, в Англия заплашват учители
Новият немски канцлер Олаф Шолц се сблъсква с все по-радикално придвижване срещу имунизацията, което съгласно полицията е възнамерявало да убие определени висши чиновници и интензивно заплашва други, заяви Си Ен Ен.

Преди седмици немската полиция е направила обиски на няколко места в източната провинция Саксония като част от следствие на скрит план за убийството на премиера на провинцията Михаел Кречмер от деятели против имунизацията. 

Политици и медии през последните дни също са получили пакети със сурово месо и закани от съперници на имунизациите. Писмата предупреждавали, че месото е токсично и ще последват още колета, в случай че в Германия имунизацията стане наложителна.

Открита беше и загадка немска чат група, в която членове приканват хората да покажат своята съпротива с “въоръжена мощ, в случай че е належащо ”. В цяла Германия са регистрирани прояви на онлайн тормоз, обиди, физически офанзиви и свръхагресивно държание от хора, които не утвърждават ваксинирането.

Хиляди антиваксъри пък се включили към група в Англия, която организира бойни тренировки и заплашва с “радикални дейности ” поради ограниченията. През последните две седмици групата Alpha Men Assemble провежда няколко срещи за “тактики за образование и тактика ” за бъдещи дейности.

Директор в британско учебно заведение в Нотингам се е свързал с полицията, откакто преподаватели са получили насилствени закани от деятели против имунизациите. В предизвестията били употребявани обидни думи и закани за физическа кавга, откакто в учебното заведение почнали акция за единодушие от родителите за имунизация против COVID-19.

През септември предходната година антитерористичната полиция в Италия нахлу в домовете на антиваксъри, възнамерявали да употребяват самоделни експлозиви по време на демонстрации против Коронавирус ограниченията.

Същевременно в края на 2021 година гаражът на народен представител от френската ръководеща партия е бил опожарен, а стената му - надраскана с графити от антиваксъри, до момента в който държавното управление се готви да затегне законодателството за имунизиране на фона на растящия брой на инфектираните.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР